torstai 29. lokakuuta 2015

Saako jo huokaista...

Lokakuu alkaa lähestyä loppuaan ja se on monille ollut todella raskas ja erilainen. Me olemme siirtymässä 5D- maailmaan ja tämä on aiheuttanut aivan erityislaatuisia  muutoksia.
Toiset ovat reagoineet vahvasti fyysisesti, toiset henkisesti, joillakin koko " pakka " on sekoitettu uuteen uskoon.
5D maailma avautuu meille uudella rakkauden voimalla, jolloin me pystymme elämään rakkaudesta käsin ja tekemään päätöksiä sydämen voimalla. Tämä vaatii kuitenkin paljon oppiläksyä ja irtautumista vanhasta.


Itselleni tämä lokakuu on ollut todella raskas, olen ollut erityisen väsynyt ja toisaalta hyvin pirteä. Ihmissuhteissa on tapahtunut muutoksia ja olen alkanut miettimään mitä minä elämältä oikeasti haluan, palveleeko vanhat asiat enää tässä uudessa ajanjaksossa.
On ollut mielialanvaihteluita, hetkessä olen onneni kukkuloilla ja PAM! samantien vihantunne nostaa päätään. Fyysisinä oireina on vatsakipua, pääkipua, huonoa oloa, toiset ovat sairastaneet heti lokakuun alussa rajumman vatsataudin, jolloin kehon puhdistuminen alkaa samantien. Fyysisten oireiden kerrotaan olevan myös merkkinä siitä, että kehoa tulisi kuunnella erityisen tarkkaan tässä kuussa, mitä se haluaa tulevasta kertoa.

Olen myös alkanut raivata tavaraa ympäriltäni pois, ahdistun liiasta tavaran määrästä ja kaikki ylimääräinen mikä ei tuota iloa saa lähteä. Luin, että 5D maailma opettaa meille materialismista, miten sillä ei ole oikeastaan merkitystä mitä ympärillämme on. Tärkeintä on rakkaus elämään.

Lokakuinen myrsky muistutti myös Äiti Maan voimasta ja siitä, että me emme omista maata, vaan maa omistaa meidät. Kohdellaan Äiti Maata hyvin, sillä se voi myös ottaa meiltä jotain arvokasta pois.

Hyvin opettavainen kuukausi siis ollut, mutta tästäkin on selvitty.
Tästä sitten lähdetään seuraavaa kuukautta kohti sydän täynnä toivoa, rakkautta ja onnea.

Hyvää lokakuun loppua myös Sinulle :)


( Kuvat: Google.com )