tiistai 5. tammikuuta 2016

Palataan hetkeksi vuoteen 2015

Uusi vuosi, uuden alku.

Päätin istahtaa alas ja palata hetkeksi vuoteen 2015. 
Viime vuosi oli minulle haastava ja kasvattava.

Jouluna 2014 aloin tekemään enkelitulkintoja asiakkaille. Muistan kun laitoin ilmoituksen nettiin, ajattelin että kerkeän tehdä muutaman tulkinnan ennen vuoden loppua, mikäli asiakkaita tulisi.
Heitin toiveen ilmaan muutamasta asiakkaasta ja ne myös sain. Sain asiakkaita varmasti seitsenkertaisesti. Tulkintapyyntöjä alkoi tulla ja tein niitä monena iltana, sain loistavaa palautetta ja sana alkoi leviämään. 

Tammikuussa sain toisen lapseni ja se hetki muutti elämäni jälleen.
Muistan miten onnellinen olin, kun sain kauan kaivatun toisen lapsen, sain tehdä työtä jota rakastin. Oli pitkästä aikaa todella kiitollinen ja onnellinen olo.

Vauva- arki oli sen verran helppoa, että tein tulkintoja pitkälle maaliskuuhun asti, sen jälkeen päätin pitää lomaa.

Tuli kevät ja kesä. Suoritin Unelmabisnes- koulutuksen. Arki oli haastavaa. Aloitin etäopiskelut eräässä oppilaitoksessa ja haaveilin tulevaisuudesta. 
Lapsi viihtyi vain sylissä ja kaipasi jatkuvaa huomiota. Oma aikani oli hävinnyt kokonaan. 
Silloin tuli pysähdyksen paikka ja jouduin miettimään mitä minulle halutaan viestiä. 

Minun tuli keskittyä perheeseen ja uuteen lapseen ja vaikka tein työtä viikossa 24/7 ajattelin, eikö mikään ole tarpeeksi? Mitä voisin vielä tehdä? 

Tuli syksy ja ilmoittauduin Kristallihoitajakoulutukseen, ilmoittautumisen kanssa oli suuria ongelmia, oma koneeni kaatui, maksu ei mennyt perille jne. Ajattelin, että enkelit haluavat etten aloita koulutusta vielä, siinä vaiheessa egoni kuitenkin päätti toisin ja päätin hampaat irvessä aloittaa koulutuksen. 

Turhaan.

Pitkä ja harmaa syksy meni niin nopeasti, että jouduin keskeyttämään etäopiskelut, eikä minulla ole ollut aikaa vielä opiskella Kristallihoitajaksikaan.

Koin hyvin vahvasti vuoden aikana syöpäsairaan ihmisen energiat kehossani ja tuntui kuin koko mieleni ja kehoni olisi ylibuukattu kaikesta muusta raskaasta energiasta. Yöllä näin paljon unia ja näin myös ikäviä enteitä. 

Ystäväni enkelikurssilta teki minulle energiapuhdistuksen ja laittoi minulle viestiä, jossa minun tulisi rauhoittua, puhdistautua ja suojata itseni paremmin. Nyt oli aika levätä ja keskittyä lapsiin. Jos minä voin huonosti, niin lapseni kokevat sen kauttani.

Loppuvuosi meni siivillä, en juurikaan muista siitä mitään. 

Opiskelut ovat tauolla ja pikkuhiljaa olen alkanut tekemään jälleen tulkintoja ja energiahoitoja. 
Olen alkanut myös varovasti suunnitella tulevaa, mutta vain eläen tässä hetkessä ja arvostaen sitä kaikkea mitä minulla jo on.

Elämä on tässä ja nyt.

Olen äärimmäisen kiitollinen lapsistani, työstä jota saan tehdä, tukijoukoista ympärilläni, mutta kiitän myös itseäni siitä, miten äärirajoille olen itseni vienyt ja selvinnyt siitä. 
Kiitos kuuluu myös enkeleille, aina olen saanut apua, kun usko ja voima ovat meinanneet loppua.

Tärkein oppiläksy vuodelta 2015 oli kärsivällisyys, itsensä arvostaminen ja vahvuus.
Lapset on annettu minulle tärkeimmiksi opettajikseni <3

Vuosi 2016 alkoi ja Kristallihoitajaksi opiskelu on jälleen alkanut.

Kiitos tästä kasvattavasta vuodesta 2015 <3

Muistakaa, jos jokin asia ei mene niinkuin suunnittelette, sille on varmasti parempi vaihtoehto olemassa <3

Voimauttavaa tammikuuta Sinulle <3