lauantai 22. elokuuta 2015

Asiakaspalautteet tekemistäni enkelitulkinnoista- ja hoidoista ♥

Olen niin Kiitollinen saamistani palautteista, joita olen saanut ihanilta asiakkailta:



Palautteet koostuvat enkelitulkinnoista 
ja  enkelihoidoista:

* Kiitos ihanasta tulkinnasta. Oikein hyvää kevättä sinulle ja paljon näitä töitä tehtäväksi

* Kiitos Mia, olipa puhutteleva. 

* Kiitos. Monet asiat tästä tunnistan. 

* Hei, kiitos paljon kauniista tulkinnasta. 

* Oli mielenkiintosta luettavaa ja hyviä ohjeita. Kiitoksia viestistä. Selvensi paljon ja juuri näin olen itsekkin ajatellut. 

* Kiitos paljon enkelihoidosta ja sen palautteesta, joka olikin tosi runsas ja mielenkiintoinen. Siinä oli paljon oikeita, minuun liittyviä asioita, ja paljon pohdinnan aiheita. Yritän opetella noita enkeleiden antamia ohjeita elämääni. Kaiken kaikkiaan kuvaukset sattuivat mielestäni tosi hyvin ja mietin, että olet aivan ihmeellinen enkeleiden tyttö! Sinulla on lahja. Onnea tärkeään työhösi jota teet enkeleiden kanssa. 

* Kiitos tosi paljon taivaallisesta hoidostasi. Olen niin onnellinen, sain enkelilleni nimen, nyt kutsun sitä nimellä enkä vain "enkelinä". Hoidossa koin kaksi kertaa ihmeellisen "säväyksen", se kävi koko kehoni lävitse. Toisessa noista näin valon, vähän niin kuin salama olisi iskenyt. Hoidon lopussa minut todellakin valtasi suunnattoman ihana rauha, oli niin levollinen olo, ei olisi millään halunnut nousta siitä ylös, siinä olisi voinut maata vaikka  lopun elämän.  Enkeleitä ei sinun elämääsi ei  tarvinne toivotella, tiedän, että sinun ympärilläsi on niitä on laumoittain. 

* Kiitos paljon! Resonoiva tulkinta! Oli hauska kuulla esimerkiksi tosta keltaisesta kun se vetää kovin minua puoleensa. 

* Kiitos tulkinnasta! Hyvää kannattaa odottaa. Tuo vahvisti niitä asioita mitä olenkin jo "vaistonnut". 

*Lämmin kiitos hoidosta Mia ja kiitos että sain olla oppilaasi. 

* Kiitos, sinulta saa niin hyviä tulkintoja. Sinulla ja enkeleillä on ihana lahja.

* Voi kiitos Mia, luen tulkinnan vielä kerran ajatuksella ja palaan sitten, jos tarpeen. Nyt tuntuu, että enkelit tietävät juuri tämänhetkisen tilani, ihania ohjeita, kiitos.

* Ihanan lohduttava ja kannustava, kyllä uskon ja juttelen enkeleille.

* Kiitos Mia tulkinnasta. Tuntui kyllä tutulta.

* Hei Mia, kiitos jälleen pisti minut ajattelemaan syvällisemmin asioita ja muuttamaan ajattelutapaani tietyissä asioissa mm.raha-asioissa. Edellisessä tulkinnassa tuli, että minun pitäisi pitää itsestäni parempaa huolta ja en todellakaan voi uskoa, että tasan kolme viikkoa sitten minun tupakointi loppui kuin seinään  en ole juurikaan tarvinnut ns. Korvaushoitoa ja olo on mitä parhain.

*Hei! Tulkinta jonka teit on todellakin vienyt eteenpäin mm. Työasiassa pääsen toteuttamaan ja kehittämään asioita niinkuin olen toivonutkin.

* Kiitos sinulle Mia ja enkelit. Johan tuli varmistuksia ja oli koskettavaa luettavaa.

* Kiitos ihana sinä ja ihanat enkelit. Luen tuon vielä ajan ja ajatuksen kanssa monta kertaa uudelleen. KIITOS KIITOS KIITOS.

* Sydämellinen kiitos,hienosta tulkinnasta.

* Kiitos tulkinnasta! Osui ja upposi.

* Hei Mia. Kiitos tulkinnasta. Olen nyt muutaman kerran sen lukenut ja luen varmaankin vielä useasti. Tunnen jollain tavalla rauhaa ja turvallisuutta, en osaa oikein selittää, mutta tulkinta antaa minulle paljon vahvistusta mietteisiini ja vahvistaa uskoani. Ja tieto Arkkienkeleistä myös.. Minulle tuli tästä hyvä olo kiitos sinulle.

* Hei, kiitos taas tuhannesti enkelitulkinnasta, se oli ihana. Laitan myöhemmin vielä viestiä, kunhan toivun tästä ihkusta viestistä.

* Hei, kiitos tuhannesti tulkinnasta! Piti kypsytellä ja toipua viestistäsi,luin siis jo eilen tulkintasi:) Olin ihan hämmästynyt miten sinä enkeleiden kanssa tiesit niin paljon minusta? Pyysin jo enkeleiltä apua tilanteeseen, kun viestissäsi niin oli. 

* Kiitos siis paljon, varmaan tilaan sinulta myöhemminkin jotain tulkintoja, jos teet ja suosittelen muillekin, kun olet niin hyvä siinä:)

* Vau, kiitos,kiitos,kiitos

* Kiitos Mia,ihanasta enkelitulkinnasta ja ihanaa kun Arkkienkeli Jofiel on lähelläni. Ilo löytyi taas tällä viikolla ja olen taas positiivisen iloinen ja luotan että elämääni tulee ihania asioita ja enkelit on vierelläni aina ja auttavat ja olen heiltä elämääni saanut jo paljon ja elämässäni on paljon hyviä asioita ja olen niistä kiitollinen.Enkeleitä päivääsi ja kiitos sinulle

* Kiitos. Enpä voi sanoa muuta kuin nappiin meni. Löysit kyllä kaikki mielenpäällä olleet asiat, ihan sydän sykähti lukiessani.

* Kiitos tulkinnasta! AE Mikael on epäilemättä ollut läsnä hyvinkin paljon näinä päivänä. Tunnen itseni ainakin rohkeammaksi ja olisin valmis uimaan heti vaikka haiden seassa, mikä ei olisi tullut kuuloonkaan aikaisemmin. Toivon elämääsi iloa & rakkautta, enkeleitä sinulla näyttäisikin jo siellä olevan runsain mitoin.

* Kiitos  pääsin nyt vasta lukemaan.. nyt täytyy oikein tulostaa kaikki ja perehtyä kunnolla, sillä tulkintasi oli niin laaja ja täynnä tietoa, että sen ymmärtäminen vie hetken kovin edullisesti teet näin laajoja tulkintoja, vaikka sinulla on selkeästi avoin linja enkeleihin ja lahja auttaa muita.

* Oi Oi  Ensimmäinen lause ja aloin jo itkemään. Kiitos erittäin paljon tulkinnastasi, luen sen vielä monesti.  Taitava olet.

* Kiitos. Se oli tosi hyvä ja kaunis tulkinta.

* Voi että kun on totta kaikki,kaikkea tuota olen ajatellut ja miettinyt paljon,nyt tuli varmistus sinulta että noinhan se menee ja noin teen, kiitos kiitos.

* Tämä sinun tulkinta on niin erilainen kuin muut mitä olen aiemmin saanut. Tuossa on niin paljon tekstiä, ettei vielä parinkaan lukemis kerran jälkeen kaikkea sisäistä. Tässä on paljon ohjeita kuhan vain sisäistän kaiken. Suuri KIITOS sinulle

*  Sinun tulkinnassa on vastausta kaikkiin mieltäni askarruttaviin asioihin. Niin työasioihin kuin rakkauteen ja elämääni ylipäätänsä. Ihan kuin olisit lukenut ajatuksiani, sain vahvistusta juuri mihin oikeasti tarvitsin, tai siis enkeli taitaa lukea niitä ajatuksiani ja sinä välität tiedon, tai aika paljon puhun enkeleille mielessäni ja ääneen joten kyllä he ovat kuulleet toiveeni. Tämä antoi vain vahvistuksen etten tarvitse välikäsiä vaan voin luottaa intuitiivisiin viesteihini. Ja tuo kuvaus minusta pitää hyvin paikkansa. Teet hyvää ja tärkeää työtä välittämällä viestiä.

* Kiitos! luinkin sen jo ja laitoin yhden kysymyksen sulle siitä.  Kiitos se oli tosi ihana tulkinta.

* Kiitos Mia tulkinnasta. Oikein positiivinen tulkinta kiitos. Oli kyllä mukavaa luettavaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti