lauantai 22. elokuuta 2015

Tervetuloa Tähtitaivaan alle

Hei,

Ihanaa, että löysit sivuilleni. 
Tästä pääset kurkkaamaan, kuka kirjoittelee Tähtitaivaan alla.



Tähtitaivaan alla syntyi unelmista, haaveista, kokemuksista ja elämästä jossa etsitään mielenrauhaa, rakkautta, onnea ja iloa. 
Opetellaan kiitollisuutta, manifestointia ja työskentelyä oman elämän kanssa.

Monta elämää nähneenä ja kokeneena, olen aivan uuden edessä tässä elämässä. 
Sovitellaan menneiden elämien oppiläksyjä ja autetaan myös muita ihmisiä löytämään se oma elämänpolku.



Olen Mia.
Ihminen, joka alkaa löytämään itsensä tästä maailmasta ja joka kaipaa myös niin paljon muuta, mutta ei ole vielä täysin selvillä mitä se muu olisi.

Elämässäni aina sattui ja tapahtui sellaisia asioita, joille ei löytynyt järkevää selitystä. 
Lapsesta asti olen ollut herkkä aistimaan toisissa ihmisissä erilaisia piirteitä ja ennusmerkkejä. Minulle on näytetty unien kautta sairastumisia, kuolemaa ja muitakin asioita tulevasta.
Pienenä pelkäsin kuolemaa, sairaalassa voin aina huonosti, kun kävin katsomassa läheisiäni. 
Kun joku tärkeä ihminen siirtyi tuonpuoleiseen, pelkäsin joutuvani myös itse sinne.
Jossain vaiheessa en halunnut käydä nukkumaan, koska pelkäsin mitä minulle näytetään.
Alkoi tapahtumaan myös fyysisiä asioita, astioita alkoi lennellä, ovia aueta, valoja meni päälle ja pois. Kuulin askeleita, näin hahmoja. Siinä vaiheessa ajattelin, että hulluus iskee.
Mutta ei, sain kuulla, että minulla on lahja. Olen todella herkkä aistimaan viestejä enkeleiltä, henkioppailta ja poisnukkuneilta.


Elämä on kasvattanut minua joskus liiankin lujaa, minulta on viety rakkaita ihmisiä luotani, polulleni viskataan isojakin esteitä ja mutkia.

Sitten mietin miten saisin asioihin jotakin selkeyttä, joku puhui enkeleistä. Yhdistin enkelitkin kuolemaan, sain käsiini enkelikortit ja pidin niitä heti pahana. En käyttänyt kortteja ja unohdin enkelimaailman. Sitten ympärille alkoi vaan tulla enkeli ihmisiä, enkeli kokemuksia jne. 
Lainasin enkelikirjan ja tutustuin aiheeseen ja mikä helpotus valtasi mieleni. 
Enkeleitä ei pidä pelätä, päinvastoin, enkelit ovat aina vierellä tukemassa, ohjaamassa ja heiltä voi pyytää apua ihan mihin vaan. 
Skeptisenä heitin enkeleille pyynnön, että tuokaa eteeni valkoinen höyhen. Seuraavana päivänä löysin sen ulkoa. Ajattelin, että se on linnun höyhen ja ihan sattumaa kaikki on, kunnes niitä höyheniä alkoi tippua eteeni mitä ihmeellisimmissä paikoissa. 
Enkeleillä on loistava huumorintaju.



Siitä pikkuhiljaa aloin miettiä omaa ahdistustani selvänäköisyyteen ja mietin voisiko enkeleiden kautta saada asiaan helpotusta. 
Taas sattumien kautta eksyin Valonpolku- sivustolle ja sieltä löysin ihanan Hennan, joka järjestää mm. Enkelitulkitsijakoulutusta. 
Pääsin koulutukseen ja se muutti elämäni täysin, elämästä tuli helpompaa, turvallisempaa, positiivisempaa ja sain vastauksia kysymyksiini.

Henkinen tie on avannut uusia näkökulmia elämään ja siihen miten voimme tähän elämän kulkuun vaikuttaa.

Paljon on jo opittu, mutta paljon on vielä edessä. 
Elämä on jatkuvaa oppimista.

Koulutuksen myötä teen asiakkaille myös enkelitulkintoja, kanavointeja, enkelienergiahoitoja, näistä tulossa oma tietopaketti blogiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti